MANIFEST

Associació d’Il·lustradores de Tarragona

A través d’aquesta entitat sense ànim de lucre volem promocionar i donar visibilitat a les il·lustradores i els il·lustradors del territori. 

L’objectiu és representar a tots els creadors d’imatges de la província que es vulguin associar, que es dediquin a l’àmbit de la il·lustració en qualsevol de les seves àrees, per fer xarxa, per ajudar-nos mútuament, per connectar-nos i dur a terme projectes plegats. Per defensar els drets i els interessos comuns de la nostra professió.

Volem donar suport, tanmateix, a la producció artística i cultural per contribuir a un apropament de la nostra feina al gran públic, per obtenir un reconeixement social de la professió a través de la interacció i col·laboració amb persones i entitats del territori així com professionals i col·lectius internacionals.

En conseqüència a tot l'expressat, l'associació promou les accions de debat i reflexió sobre el nostre entorn mitjançant exposicions, conferències, publicacions divulgatives, projectes artístics, programes i tallers creatius que promoguin els fins de l'entitat, així com altres disciplines artístiques com la fotografia, l’animació o qualsevol altre mitjà i la interacció entre elles.

LA JUNTA

Alicia Caboblanco

Alicia Caboblanco

Directora d'Art

Adrià Ramírez Dalmau

Adrià Ramírez

President

Elisabet Bonet Alquezar

Elisabet Boal

Coordinadora de Tallers

Josep Serra

Pepe Serra

Relacions Públiques

Bet Díez Rodríguez

anduluplandu

Premsa

Octavi Torné i Bacaria

Octavius

Secretari

Lluis Jiménez Roig

Lluís Jiménez Roig

Xarxes Socials

CARLOS ORTEGA PAPASEIT

TIGAH

Tresorer