Gerard Sierra Ferran

Gerard Sierra

Dissenyador gràfic i tipògraf constantinenc. Vaig estudiar Gràfica Publicitària i Il·lustració a l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona i soc graduat en disseny a EINA (Barcelona). Establert com a freelance des de 2018, estic especialitzat en creació tipogràfica.

En el camp de la comunicació visual, el disseny editorial i la il·lustració, he treballat per ajuntaments (Constantí, Tarragona); entitats (com Endavant Baix Camp, CGT de Catalunya); mitjans editorials (com 2playbook, Modaes.es); i particulars.

Enfronto cada projecte a partir d’una base conceptual sòlida, a partir del contacte amb el client, la recerca i la estratègia comunicativa. En projectes personals, m’agrada incorporar petites referències de la cultura del disseny, la història de l’art i acostumo a fer ús d’una estètica fanzinera.

Per altra banda, al llarg dels anys he participat en diverses exposicions col·lectives com "Academix" (La Virreina Centre de la Imatge, 2017); n'he promogut d'altres com "Centcelles en ús" (Espai cultural EINA Barra de ferro, 2018); i vaig participar, amb la creació d'obra gràfica in situ, a l'exposició "Silver Songs. La música de Andy Warhol" (Can Trinxet, 2017).


Per qualsevol possible encàrrec o comentari, no dubteu en posar-vos en contacte amb mi.

Disseny Gràfic Cobertes Premsa Cartell