Cristina Lavilla Blanch

Cristina Lavilla

Educadora, collagista i dissenyadora gràfica nascuda a Tarragona. Vaig estudiar el Grau en Belles Arts i el Màster de Professorat a la Universitat de Barcelona i el Postgrau en Disseny Gràfic a IDEP Barcelona.

El meu treball parteix de la construcció d'un arxiu en el qual recopilo i exploro imatges i textures que posteriorment aplico al collage i al disseny gràfic. En tot el procés destaco la combinació del treball manual i el digital, l'ús de referències gràfiques i una base conceptual.

En el camp del collage, la gràfica i la comunicació visual he participat en projectes com Murs 700 de Polígon Cultural (2021) o el DISPLAY de Laboratori Visual (2015), en la gràfica del 11S per la Diputació de Tarragona (2021) o la imatge del Festival Stripart del Centre Cívic de Guinardó (2020), així com en diverses exposicions junt amb el col·lectiu la Societat Barcelonina de Collage.

Actualment compagino la feina de docent amb encàrrecs i projectes personals. Si tens qualsevol comentari o proposta, no dubtis en contactar amb mi.

Disseny Gràfic Cobertes Mural Cartell