Mirada a Quatre Ulls

L'Associació d'Il·lustradors de Tarragona en col·laboració amb el col·lectiu La Ribera Crea i amb el suport de La Diputació de Tarragona, Los Ojos del Tiempo, La Cochera Cultural i el Taller de Experimentación Artística de la Ribera convoquen els artistes visuals, il·lustradors i fotògrafs residents al Camp de Tarragona a participar en el projecte "Mirada a Quatre Ulls" que consisteix en un intercanvi virtual i cultural entre artistes de Tarragona, Espanya i la Ribera de Chapala, Mèxic.

Les il·lustracions que sorgiran d'aquesta col·laboració excepcional seran recopilades en un document que reflectirà la diversitat, connexió i riquesa cultural de les dues regions. Un testimoni tangible de la unió entre dos mons creatius a través de la il·lustració i que serà exposat a tots dos territoris.

A través d'aquest enllaç pots descarregar i consular les bases:

ENVIAMENT DE SOL·LICITUDS I DOCUMENTACIÓ

Els artistes interessats hauran d'omplir un formulari, amb data límit el 6 d'octubre del 2023 a les 23:59 h on presentaran: Dades personals i de contacte:

  • 1.Nom
  • 2.Pseudònim,
  • 3.Data de naixement
  • 4.Lloc de residència
  • 5.Correu electrònic
  • 6.Xarxes socials (si en té)

Documentació en PDF:

1. Carta motivacional (No més de 500 paraules, 10MB màxim) Un text on descriguis el que et motiva a participar en aquest projecte.

2. Biografia (No més de 500 paraules, 10MB màxim) Un text on presentis breument la teva formació i trajectòria artística.

3. Portafoli del teu treball artístic (Màxim 5 fotografies, 10MB màxim). Una sèrie de fotografies de la teva feina més representativa.

Qualsevol sol·licitud que no aporti les vostres dades o no adjunti els documents necessaris amb les característiques especificades serà desqualificat. Per cap motiu es rebran propostes físicament.

El formulari de registre es troba al següent enllaç: https://forms.gle/okhQns4wDU3xxomz6