Fenya! #2

FENYA! #2

Benvingut al segon Fenya! Aquesta publicació creada per donar suport a la producció artística i cultural, és una plataforma per exposar i donar a conèixer el treball dels membres de la AIT al públic i a demés incentivar la col·laboració tant amb persones i entitats del territori com amb professionals i col·lectius internacionals.

El pots baixar aquí:


Il·lustració de portada: Alba Domingo.

Cada número de Fenya! té una temàtica diferent que cada autor interpreta lliurement tot treballant amb una mateixa gamma cromàtica per unificar el resultat final. A banda d’associats, la publicació també compta amb la col·laboració d’altres entitats com les Tecletes, associació de mares de Tarragona, i la col·laboració de professors i alumnes de l’EADT, l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona.

Il·lustració a quatre mans: Anduluplandu & Gabriela Basin

A la revista, a banda d’il·lustracions, també s’hi troben articles relacionats amb el món de la creació visual escrits per professionals del sector. Amb aquesta barreja de continguts, les 40 pàgines de Fenya! és una eina de divulgació cultural i de projecció social. En aquest segon número participen: Anduluplandu, Gabriela Basin, Jordi Beltran, Alba Pocurull, Maria Roig, Alba Domingo, Joana Panadès, Beatrice Bizot, Nico Weber, Elisabet Bonet, Octavius, Àngel Sauret, Carles Terrón,  Lluís Jiménez, Marina Barberà, Ana Gómez,  Edu PoloMarta EscobarPep Serra, i Marina Troyano(pròleg). Tot sota la direcció artística d’Alícia Caboblanco, la coordinació d’Adrià Ramírez, correció d'Elisabet Bonet, amb el disseny i la maquetació de Marta Val.

Text: Ana Gomez