Fenya! #3

FENYA #3
Il·lustració de portada. Txomin Medrano

Benvingut al segon Fenya! Aquesta publicació creada per donar suport a la producció artística i cultural, és una plataforma per exposar i donar a conèixer el treball dels membres de la AIT al públic i a demés incentivar la col·laboració tant amb persones i entitats del territori com amb professionals i col·lectius internacionals.

El pots baixar aquí:


Il·lustració de la veu de l'experiència: Alba Pocurull

Cada número de Fenya! té una temàtica diferent que cada autor interpreta lliurement tot treballant amb una mateixa gamma cromàtica per unificar el resultat final. A banda d’associats, la publicació també compta amb la col·laboració d’altres entitats com les Tecletes, associació de mares de Tarragona, i la col·laboració de professors i alumnes de l’EADT, l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona.

Il·lustració del Zoom: Lluís Jiménez

A la revista, a banda d’il·lustracions, també s’hi troben articles relacionats amb el món de la creació visual escrits per professionals del sector. Amb aquesta barreja de continguts, les 40 pàgines de Fenya! és una eina de divulgació cultural i de projecció social. En aquest tercer número participen: Alba Pocurull, Pep À. Mariné, Armine Ayvazyan, Marta Val, Tatiana Ligorria, Júlia Domènech, Jordi Abelló, Jaume Bernabeu Volpini, Jordi Jimenez, Elisabet Boal, Gala Atehortúa, Carmen Calero, Clara Madurell, Lluís Jimènez, Alicia Caboblanco, Marta Escobar, Marc Baiget, Adrà Ramírez i Lara Romero (pròleg). Tot sota la direcció artística d’Alícia Caboblanco, la coordinació d’Adrià Ramírez, correció d'Elisabet Bonet, amb el disseny i la maquetació de Marta Val.

Text: Ana Gomez