Exposició el Malentès

El dissabte 29 de juny, una cinquantena de persones es va reunir al Cafè La Cantonada per donar la benvinguda a l’Associació d’Il·lustradors de Tarragona

Amb motiu de la recent creació de l’AIT, l’Associació d’Il·lustradors de Tarragona va inaugurar el passat dissabte la seva primera exposició col·lectiva. L’acte, que va servir com a carta de presentació del nou col·lectiu, va reunir una cinquantena de persones que es van interessar pel treball creatiu dels seus associats. 

El president de l’AIT, Adrià Ramírez, va manifestar que «l’objectiu d’aquesta nova entitat és promocionar i donar visibilitat a les il·lustradores i il·lustradors del territori i alhora convertir-se en una eina professional per continuar creixent laboralment».

Després de les seves paraules es va inaugurar la mostra El malentès. La falta de comunicació, en la qual alguns membres de l’associació fan la seva interpretació d’aquest concepte amb el seu estil propi. Així, els assistents van descobrir com d’un mateix tema poden arribar a sorgir diverses interpretacions amb un mateix fil conductor: la il·lustració. 

La reacció del públic va ser positiva, es va celebrar la iniciativa duta a terme per l’AIT i es va posar de manifest la necessitat de continuar publicitant i donant a conèixer el talent local. 

L’exposició es va poder visitar gratuïtament durant tot l’estiu del 2019 al Cafè La Cantonada (c/Fortuny, 23, Tarragona).

Text: Ana Gomez

Bar la Cantonada 29/06/2019
Bar la Cantonada 29/06/2019